Sztárok

Lagzi Lajcsi felesége: Lali sokkal gyengébb mint én

Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka a Frizbiben mesélt arról, mekkora megpróbáltatáson megy most keresztül a férje. Lagzi Lajcsi közben vallomást tett.

A vesztegetés és lopás gyanújával előzetesben ülő Lagzi Lajcsi részletes vallomást tett a bíróságon. Ügyvédje állítása szerint mindenben ártatlannak vallotta magát. Lagzi Lajcsi felesége pedig mindent elmesélt a Frizbiben arról a bizonyos szeptember 22-i kora hajnalról, amikor lecsaptak rájuk a rendőrök.

Mint mondta, még a gyerekek mellett is őrök álltak, míg a kicsik elkészültek, hogy iskolába mehessenek. Közben elmesélte, kettőjük közül mindig is ő volt az erősebb, hiszen Lagzi Lajcsi művészember, nem tudja kezelni ezeket a lelki megpróbáltatásokat.

Lagzi Lajcsi felesége: Lali sokkal gyengébb mint én

“A börtönnek van egy rendszere, egyre beljebb haladsz, és érzed, hogy egyre beljebb szív. (…) A hétvége, az borzalmas, ahogy vánszorog az idő, de tudtam, hogy kijutok. Nem volt egyszerű, de a hitem és a reménységem nem hagyott el, és bízom benne, mindennél jobban szeretném, ha Lalival is ez történne. Ő egy művészember, ő sokkal gyengébb, én úgy érzem. Ő egy zenész, egy bohém zenész, ő az életében nem gondolta, hogy ilyen helyzetbe sodródunk, és nem tudjuk, hogy miért” – mondta a Frizbiben Lagzi Lajcsi felesége.

 Így mesélt Lagzi Lajcsi felesége a reggeli rajtaütésről:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top