Sztárok

Jennifer Lawrence leveri a férfiakat

Hatalmas örömujjongás fogadta Jennifer Lawrence esszéjét, amelyben kiállt a nők egyenjogúságáért, hogy ne legyen megkülönböztetés a fizetésükben ugyanazért a munkáért. De másban is leveri a férfiakat Jennifer Lawrence.

Hatalmas lelkesedéssel fogadták Jennifer Lawrence esszéjét a hollywoodi nők. A színésznő azután írta meg a véleményét, miután a Sony-botrány kirobbanását követően a hackerek nyilvánosságra hozták a cég belső levelezését.

“Nem a Sonyra vagyok dühös, hanem magamra. Tárgyalófélként megbuktam, mert túl hamar feladtam a harcot” – mondta Jennifer Lawrence arra reagálva, hogy a levelezésből kiderült, mennyivel kevesebbet kapott ő és Amy Pascal, mint az American Hustler film férfi szereplője.

“Erőn felül azon vagyok, hogy »kedves« módon fejezzem ki a véleményemet, és még szerethető is maradjak!” – folytatta Jennifer Lawrence, aki leírta, mennyire vágyik arra, hogy harc nélkül is megkapja azt az elismerést, ami a férfiaknak alapból kijár. “Nem akarok nehézkesnek vagy elkényeztetettnek tűnni amiatt, hogy nagyobb gázsit kérek – tette hozzá. – A hackereknek köszönhetően kiderült, hogy azok a férfiak, akikkel együtt dolgoztam, egyáltalán nem tartottak attól, hogy nehézkesnek vagy elkényeztetettnek tűnnek-e.”

Jennifer Lawrence leveri a férfiakat

Jennifer Lawrence az esszéjében ezek után kitért arra, hogy Hollywoodban másként kezelik a nőket. Például, ha el akarja mondani a véleményét, akkor tőle támadásnak veszik a mondandóját.

Meryl Streep nemrég hasonló témában szólalt meg, Emma Watson és más hollywoodi színésznők köszönetet mondtak Jennifer Lawrence-nek.

És nem hiszem, hogy bizonygatni kell, Jennifer Lawrence mennyire megérdemli az elismerést harc nélkül is. Az éhezők viadala forgatásának végeztével a kollégái is ódákat zengtek róla. Az MTV News külön kis videót készített, Az hezők viadala tábor során Josh Hutcherson és Liam Hemsworth nem győzték dicsérni Lawrence-t.

Jennifer Lawrence leveri a férfiakat

Aztán jött az amerikai gyerektáborokban szokásos pillecukor-kihívás, és a színésznő azt is megmutatta, hogy legyőz benne minden férfit.

Jennifer Lawrence leveri a férfiakat

A kihívást Lawrence túlteljesítette, amiről később a kollégái azt mondták: nem lepi meg őket, mert a színésznő mindenben 110%-ot hoz.

Jennifer Lawrence leveri a férfiakat

Kattints a videóra, 1:50-től láthatod, hogyan teljesíti Jennifer Lawrence a kihívást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top