Sztárok

Lagzi Lajcsi nem is olyan gazdag, mint amilyennek látszik?

A Blikk Lagzi Lajcsi ügyvédjének nyilatkozata alapján azt írja, hogy a zenész csak látszatluxust tartott fent.

Lagzi Lajcsi számos ismerőse értetlenül figyeli a híreket az elmúlt bő három hétben. A zenészt mintegy 28 milliós értékű gáz-, víz- és áramlopással, illetve vesztegetéssel gyanúsítják. A barátai szerint ezt az összeget mindössze az autói árából is ki tudná fizetni. “Többször jártam Lajcsinál, nemcsak a házának a berendezése volt igényes, a garázsa drága, márkás autókkal volt tele. Ha okozott is kárt, amit nem hiszek, mert nem szorult rá ilyesmire, egyetlen autója árából kifizetheti” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Lagzi Lajcsi nem is olyan gazdag, mint amilyennek látszik?

A luxusterepjárók megléte nemcsak Lajcsi ismerőseit téveszthette meg, hanem a nyomozókat is, amikor szep­tember 24-én a négy márkás autót megpillantották a garázsban sorakozni. Lefoglalták és elszállították azokat egy kisteherautóval egyetemben. Bár a járművek értéke bőven elég lenne a kár rendezésére, ügyvédje szerint azok nem Lagzi Lajcsi tulajdonát képezik – írja a Blikk.

“Ügyfelem őrizetbe vételekor valóban öt gépjárművet foglaltak le fedezetként. Csakhogy ezekből a négy terepjáró bérautó, egy pedig céges jármű volt. Egyéb ingóságot a hatóság nem vett foglalás alá”  – mondta el Berényi András, Lagzi Lajcsi ügyvédje. A lap úgy tudja, hogy a dzsipeket bérbe adó cég már jelentkezett a rendőrségnél, hogy az autókat visszakaphassa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top