nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A 37 kilós Angelina Jolie kórházi kezelésre szorul

A 37 kilós Angelina Jolie kórházi kezelésre szorul

Súlyos a helyzet, Angelina Jolie csont és bőr. Brad Pitt kétségbeesésében ultimátumot adott a feleségének: vagy kórházban kezelteti magát, vagy elválik tőle és viszi a gyerekeket is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mindig is sovány volt Angelina Jolie, aki saját bevallása szerint néha elfelejt enni a sok munka és a család mellett. Mostanra azonban olyan vészesen lefogyott, hogy az amerikai Star magazin szerint csak 37,6 kilót nyom, és félő, hogy bármelyik pillanatban összeesik. A helyzetet Angelina Jolie nem látja ilyen súlyosnak és nem hajlandó szembenézni a problémájával.

37 kilós Angelina Jolie kórházi kezelésre szorul

Brad Pitt azonban kétségbeesett, és a francia Closer szerint rengeteget veszekednek azért, mert a színész aggódik Jolie egészségéért. Mivel nem látott más kiutat, ultimátumot adott: Angelina Jolie vagy kezelteti magát, vagy elválik tőle. Ráadásul ez utóbbi esetben Brad Pitt viszi magával a hat gyereküket, és azonnal leállítja a Szíriában elindított örökbefogadást.

Augusztus óta nemigen jelent meg Angelina Jolie nyilvános eseményen
Augusztus óta nemigen jelent meg Angelina Jolie nyilvános eseményen

“Brad mindezt szeretetből teszi, mert meg akarja menteni a feleségét. Nem szeretné, ha Angelina gyakorlatilag a gyerekek szeme láttára lenne öngyilkos, hogy halálra éhezteti magát.”

Az anorexiáját mindig is tagadó Angelina Jolie-nak nem sok választása maradt. Pitt bármit megtenne azért, hogy meggyógyuljon a felesége, már csak a színésznőnek kell akarnia. 

Július végén már látszott, hogy rossz bőrben van a színésznő
Július végén már látszott, hogy rossz bőrben van a színésznő
Megosztás Facebookon