Sztárok

Jimmy miatt került börtönbe Lagzi Lajcsi?

Zámbó Jimmy szellemének átka miatt kerülhetett börtönbe az ország nagy mulatósa, Lagzi Lajcsi – a Best magazin szerint.

Lagzi Lajcsi kálváriája vajon Zámbó Jimmy átkának következménye? – veti fel a kérdést a Best magazin, hiszen a mulatós sztár évekkel ezelőtt megalázta a Király emlékét. Zámbó Jimmy fiai azt állítják, nem tudták mire vélni Lagzi Lajcsi néhány évvel ezelőtti Frizbi-szereplését, ahol édesapjukat egy zavarodott elméjű szörnyetegnek állította be, aki még a színpadon is pisztollyal hadonászott.

Ezzel a kijelentésével Lagzi Lajcsi alaposan megsértette Zámbó Jimmy gyermekeit és testvéreit. Adrián és Sebastian nem értették, hogy mondhat ilyet egy ember, aki állítólag jóban volt az apjukkal, szerette őt, hiszen évekkel korábban kebelbarátok voltak.

Jimmy miatt került börtönbe Lagzi Lajcsi?

“Én életem első fizetését még gyerekként, kilencévesen éppen tőle, Lagzi Lajcsitól kaptam – mesélte Sebastian a Bestnek. – (…) Mintha ez a Lajcsi nem ugyanaz volna, mintha egy másik embert láttunk volna, és nem tudjuk, miért változott meg ennyire. Hiszen egész életünkben családunk barátjaként gondoltunk rá, akire számíthatnánk, ha ne adj isten baj lenne. Nagyon nagyot csalódtunk.”

A fiúk akkor jogosan tették fel a kérdést, hogy vajon mit éreznének Lagzi Lajcsi gyerekei, ha olyanokat kellene hallaniuk az apjukról, ami bántó, ami teljesen más, mint amit ők láttak belőle, amit ők megéltek vele. Úgy tűnik, három évvel később valóban lecsapott az az átok, megbosszulta magát, hogy Lagzi Lajcsi nyilvánosan elárult egy barátot, most ugyanis az ő gyerekeinek kell átélniük, ahogy az apjukról alkotott kép romba dől. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top