Sztárok

Cindy Crawford kitálalt Richard Gere-ről

Hatalmas hírverést csinált a könyvének Cindy Crawford, amelyben nemcsak a modellszakma mocskos titkait írja le, hanem a volt férjéhez fűződő kapcsolatáról is említést tesz.

Jövő év elején lesz 50 éves Cindy Crawford, és ennek megünnepelésére készítette el a könyvét. Az írásból részleteket már elárult, bár többsége a karrierjéről szól, azért a magánélete sem maradt ki. Igaz, Richard Gere-ről nem sok szó esik.

Cindy Crawford kitálalt Richard Gere-ről

“Nem akartam tiszteletlen lenni, és mivel a könyvemben is elsősorban olyan sztorikat akartam megosztani, amelyek univerzális igazságot, tanulságot hordoznak, ezért sem említettem hosszabban Richardot” – magyarázta Cindy Carwford a könyv reklámozása során. Majd hozzátette, hogy exe vitathatatlan érdeme, hogy egy dologra megtanította, mégpedig arra, hogyan kell bánni a rajongókkal. És ennél nem volt intimebb a kapcsolatuk sem. 

Cindy Crawford kitálalt Richard Gere-ről

“Nagyon fiatalon mentem hozzá, és nagy volt a korkülönbség. Én akkor voltam 25, ő pedig 42, és egészen más célok hajtottak bennünket. Nekem akkor indult be a karrierem, amikor 21 évesen megismertem Richardot, és akkoriban ki akartam élvezni a sikert. Rengeteg munkája volt mindkettőnknek. Volt, hogy Párizsban dolgoztam, ő pedig Los Angelesben, és átugrott egy éjszakára. Azt hittük, ennyi elég, hogy működjön a házasságunk.”

Cindy Crawford kitálalt Richard Gere-ről

Nem őriz különösebben romantikus emléket az esküvőről sem. Richard Gere gyorsan túl akart rajta lenni.

“Egyik nap munka után megkérte a kezemet, majd elrepültünk Las Vegasba, és összeházasodtunk egy kis kápolnában, a The Little Chapelben, majd elmentünk palacsintázni utána. Emlékszem, másnap hallgattam a rádiót a kocsimosóban, és a DJ bejelentette az esküvőnket, majd jöttek a gratulációk. Szürreális volt. Nem éreztem magam házasnak egyetlen percig sem.” 

Ami viszont nem volt szürreális, az a második házassága, amikor Cindy Crawford hozzáment Rande Gerberhez. A pár évekig csak jóban volt egymással, mígnem összejöttek, és 1998-ban összeházasodtak.  

Cindy Crawford kitálalt Richard Gere-ről

“Azt akartam, hogy ezúttal más legyen, mint Richarddal volt. És azt akartam, hogy mindenki ott legyen, aki fontos nekem, mert ez a nap sokat jelentett. Hiába volt már egy esküvőm korábban, ez az egyetlen házasságom, amit valódinak érzek”vallotta be Cindy Crawford.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top