Sztárok

Ada ultradögös rúdtáncos lett

Ada ma ünnepli születésnapját, ráadásul az utóbbi időben a rúdtáncra is rágyúrt. Szexi, és köszöni szépen, nagyon jól van!

Az RTL Klub műsorvezetője, Ada szerelmes, boldog, és az utóbbi időben az egyik legszexisebb sportra is rákapott. A napokban Ada részt vett élete első rúdtáncóráján, és meg is osztott néhány dögös pózt, amelyek olyan profira sikerültek, hogy azt hittük, csak viccel, amikor azt mondta, hogy tényleg ez volt az első alkalom, amikor kipróbálta.

“Még évekkel ezelőtt forgattam Pirner Almával, akkor döntöttem el, hogy nekem ezt ki kell próbálnom. Nagyon szexi és érzéki sport, ráadásul nehéz is, rengeteg izmot megmozgat. Nemrég pedig erőt vettem magamon, és azt mondtam: most vagy soha, vágjunk bele”mesélte Ada, aki olyan pózokat nyomott már első alkalommal, hogy középhaladókat is megszégyenítene.

Első rúdfitness órám????☺#rudfitness #artpole #poledance #polefitness

Posted by Pintér Adrienn Ada on 2015. október 6.

Adának egyébként ma van a születésnapja is, az NLCafénak pedig elárulta, hogyan ünnepli a nagy napot, illetve a nagy nap utáni hétvégét.

“Ma nem csapok nagy dáridót, mert hétvégén elutazom Mátéhoz, inkább rápihenek az útra. Jövő héten pedig a barátaimmal és a barátnőimmel fogunk vacsorázni, már azt is nagyon várom.”

Adáról kiderült az is, hogy nem túl édesszájú, de a születésnapján a tortákkal nem kivételez, amit kap, azt bizony benyomja, kivétel nélkül.

“Ilyenkor egyáltalán nem érdekel, hogy valami diétás vagy sem. Ha az ember süteményt kap, azt meg kell enni – nevetett. – Annak ellenére, hogy nem vagyok nagy tortás, ilyenkor mindenbe belekóstolok!”

Ada ultra dögös rúdtáncos lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top