Sztárok

Konyhafőnök: Fördős Zét levette a lábáról Anikó

A mai adásban a Konyhafőnök műsorvezetőjét, Fördős Zét egy régi emlékkel veszi le a lábáról az egyik játékos.

A mai Konyhafőnök című műsorban a street food lesz a középpontban. A nap új versenyzője Anikó, 29 éves. Férje japán, így az ázsiai konyha igazán közel áll hozzá. Olyannyira, hogy leginkább evőpálcikával szeret főzni!

A Konyhafőnök játékosának az egyik feladattal igencsak meggyűlt a baja. A feladat: hamburger készítése. “Sose csináltam még hamburgert, pláne nem az elejétől a végéig, kicsit most bizonytalan vagyok. Még plusz 20 percet elfogadnék, de tudom, hogy erre nincs lehetőség” – mondta a feladat közben Anikó, aki a főzés alatt végig bizonytalanul mozgott a konyhában.

Konyhafőnök: Fördős Zé újra az iskolában érezte magát

Elkészült fogását látva Fördős Zé, a Konyhafőnök műsorvezetője csak annyit mondott: “Anikó, nekem már most örömet okoztál. Nagyon kedves gyerekkori emléket ébresztettél fel bennem. Teljesen úgy néz ki, mint anyukám fasírtos zsömléje, amit becsomagolt nekem, mikor elindultam az iskolába” – mondta Zé az értékeléskor. Hogy mindez mire lesz elég, és hogyan veszik a street foodos akadályokat a versenyzők, kiderül a Konyhafőnök mai adásából.

Konyhafőnök: Fördős Zé újra az iskolában érezte magát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top