Sztárok

Kate Hudson ismert gyereksztárral randizik

Korábban inkább az idősebbekre, aztán a vele egykorúakra bukott Kate Hudson, most viszont egy nála jóval fiatalabb férfival kezdett.

A gyereksztár minden kislány álma, ott sikítoznak a koncertjein, de Nick Jonas a legutóbb állítólag csak Kate Hudsonnak énekelt. A színésznőt a New York-i koncert után le is fotózták, és nehezen tagadta volna a jókedvét. 

Persze akkor még csak alaptalan pletykának tűnt, hogy Kate Hudson és a nála 13 évvel fiatalabb zenész között bármi is lenne, de aztán megjelentek az első képek. A pár Disney Worldben volt, és az orlandói kirándulásról sikerült lesifotókat készíteni, amelyek bejárták a netet.

http://nickjonas-news.tumblr.com/post/130079362101/kate-hudson-and-nick-jonas-pictured-together-in

Néhány nappal később pedig Kate Hudsont egy késői reggeli közben fotózták a gyereksztárral.

http://nickjonasmusicnews.tumblr.com/post/129943518595/nick-and-kate-hudson-on-roller-coaster-in-magic

A 23 éves énekes korábban Miley Cyrusszal és Selena Gomezzel járt, legutóbbi kapcsolata pedig idén júniusban ért véget. Nick Jonas, aki egykor templomi kórusban énekelt, és már hétévesen felfedezték a tehetségét, első ránézésre talán nem passzol a kétgyerekes Kate Hudsonhoz. Pedig talán több bennük a közös, mint hinnénk.

Kate Hudson ismert gyereksztárral randizik

Például mindketten kiskoruktól reflektorfényben vannak, sokak szerint a 36 éves Hudsonban ma is van valami gyermeki életöröm, Nick Jonast viszont koravénnek tartják a kortársai.

Kate Hudson ismert gyereksztárral randizik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top