Sztárok

Minden David és Victoria Beckham válásáról

Csúnya válással lesz vége Victoria és David Beckham kapcsolatának. A legutóbbi durva veszekedés is ezt vetíti elő.

A minap tartották Victoria Beckham egyik kis partiját a butikjában, ami hatalmas siker volt. A tervező a férjével érkezett, de David Beckham a távozáskor egyáltalán nem tűnt elégedettnek az estével. Nem csoda, hiszen a színfalak mögött ordenáré módon összekülönbözött a házaspár. A Sun és az Ok! Magazine is arról számolt be, hogy Victoria Beckham hevesen vitatkozott, David Beckham kiabált is, mindez pedig meglepte a körülöttük állókat.

Minden David és Victoria Beckham válásáról

“A színfalak mögött dúl a feszültség. Victoria nagyon fáradt és stresszes a munkája miatt, David élete viszont nyugodt, amióta visszavonult” – idézte az egyik ismerőst a brit Sun.

A beszámoló úgy folytatódott, hogy trágár szavakat vágott egymás fejéhez David és Victoria Beckham, majd gyakorlatilag egymásnak estek. “Azért vannak még együtt, mert nagyszerű szülők, és a gyerekeik érdekeit nézik.”

Minden David és Victoria Beckham válásáról

 

A feszültséget az okozza a Sun és az Ok! szerint, hogy a pár nagyon eltérő ütemben éli az életét mostanában. Nem véletlen, hogy a Mayfair Londonban tartott premierparti hosszú hetek óta az első alkalom, amikor a házaspárt együtt lehetett látni. Ráadásul az utóbbi időben Victoria Beckham eltüntette a tetoválásait is, amelyeket egykor szerelmi vallomásnak szánt.

Az Inquisitor arról számolt be, hogy David Beckham gyakorlatilag csak odaugrott Angliába, majd rögtön a buli után visszautazott az Egyesült Államokba, ahol szemmel láthatóan remekül érezte magát Liv Tylerrel és a barátokkal.

Another great night at lucali thanks to mark and the girls ????????

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,

Victoria és David Beckham 1999-ben házasodtak össze, négy gyerekük született, és nem először beszélnek kapcsolatuk válságáról. Egykor azonban még azt is túlélte a házasságuk, hogy David Beckham szeretője kiállt a nagyvilág elé.

A válásról szóló durva híresztelések végére akart járni a rumorfix, de sem David, sem Victoria szóvivője nem erősítette meg, de nem is cáfolta a találgatásokat.

David és Victoria Beckham válásáról ennyi jelent meg az elmúlt napokban, de egyre több részlet derül ki. Kérdés, hogy ha mindez igaz, akkor valóban véget vetnek-e a veszekedések ennek a házasságnak.

Mindenesetre Victoria Beckham mostanában tényleg ritkán látható a férjével. Amikor igen, azt még ő is dokumentálja.

Thank u to all who helped celebrate the #VBDoverSt first anniversary! x vb @HaigClub #LFW

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top