Sztárok

Eltiltották a Barátok közttől Rékasi Károlyt

A terveivel ellentétben Rékasi Károly egyelőre még nem térhet vissza a Barátok köztbe. Sőt öt hétre az otthonát is el kell hagynia.

A Barátok közt producere korábban arról beszélt, hogy Bartha Zsolt megformálója már ősztől forgathat a stábbal. Ám ez előtt még egy hosszú gyógyulási folyamat vár rá. Orvosai eltiltották a színpadtól és a Barátok közt forgatásaitól is. A színész, egészsége érdekében vállalta, hogy a gyógyulása ideje alatt nem foglalkozik munkával – írja a Bors. Most egy rehabilitációs folyamat következik, ami annyira intenzív lesz, hogy Rékasi Károly csak hétvégenként térhet majd haza. “Egy vidéki városba küldenek el, az október 8-át követő öt hétben, ahonnan szombaton és vasárnap hazajárhatok Gerdához, de minden reggel hét órától délután kettőig különböző gyakorlások követik egymást, bizonyos részük vízi, más részük pedig szárazföldi gyakorlatokat, tornagyakorlatokat feltételez” – magyarázta a színész.

A József Attila Színház igazgatója, Nemcsák Károly és a Barátok közt producere, Rozgonyi Ádám is türelmesen vár Rékasi Károly felépülésére.

Eltiltották a Barátok közttől Rékasi Károlyt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top