nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Gabit reggel sírva enné meg az oroszlán

Tóth Gabit reggel sírva enné meg az oroszlán

Még Friderikusz Sándort is meglepte, hogy Tóth Gabi milyen visszafogott volt a műsor alatt. Még reggel sem játszotta meg magát, és nem igyekezett rendbe szedni a külsejét rögtön, ahogy kikelt az ágyból.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az Összezárva Friderikusszal legutóbbi adásából azért jól látszott, hogy Tóth Gabi igazán házias, és végre megmutathatta azt is, milyen a humora. Nem mondom, hogy ezzel a szerepléssel akkor ennyi meg annyi rajongót szerez még, de igazán szimpatikusan viselkedett a műsorban. Friderikusz Sándor is erre a véleményre jutott, pedig korábban sosem jellemezte volna visszafogottnak Tóth Gabit.

Reggeli ébredés után Tóth Gabi első dolga volt, hogy felajánlotta Friderikusznak: főz maguknak kávét. Közben beszélgettek a reggeli kelésről, hogy Tóth Gabi későn szokott feküdni, de bármikor is kerül ágyba, kilenckor felkel.

“Össze kell szednem a fejemet, mert az oroszlán sírva enne meg” – mondta Tóth Gabi hirtelen, amikor belenézett a tükörbe.

Tóth Gabit reggel sírva enné meg az oroszlán

Miközben Friderikusz jót nevetett rajta, azért azt megkérdezte, hogy mindig ennyire ad-e a külsejére, és hogy fontos-e például, hogy Tóth Gabi párja már kicsinosítva lássa az énekesnőt reggel.

“Nem, hát azért nem. Nyilván minden embernek be van tokosodva a feje reggel” – magyarázta Tóth Gabi, akit Friderikusz végül azzal nyugtatott meg, hogy felkelés után mindenki így néz ki, kivéve Medveczky Ilonát.

Tóth Gabit reggel sírva enné meg az oroszlán

 

Megosztás Facebookon