nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megvan György herceg jövendőbelije

Megvan György herceg jövendőbelije

A királyi családokban szokás volt, hogy előre kijelöljék a leendő királynak és királynőnek, hogy kit kell elvenniük, vagy kihez kell hozzámenniük. Mindez a politika és az országok közötti kereskedelem miatt volt fontos.
Avatar
P.L.
f Ajánlom

Ma már ezzel szerencsére nem kell számolniuk a modern kor királyi sarjainak. De mi eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha a kis György hercegnek még a régi korokhoz hűen kellene házasodnia. Találtunk is a kicsinek egy tökéletes hercegnőt, a svéd királyi családban.

Ott ugyanis Victoria koronahercegnő kislánya, Estelle lenne a legjobb és egyben a legcukibb választás is, hiszen a két királyi sarj körülbelül egyidős – jó, a kislány kicsivel idősebb, de György herceg egyébként is szereti öregíteni magát –, ráadásul, ahogy nézzük, természetben is éppen passzolnának. Estelle is éppen ugyanolyan érdeklődő és cuki, mint György herceg.

Még az “örömszülők” helyzete is hasonlít, hiszen Vilmos herceg is civil nőt vett feleségül Katalin hercegnő személyében, és Victoria koronahercegnő is civil férfihez, saját személyi edzőjéhez, Danielhez ment hozzá, akit ma már hivatalosan Daniel herceg megszólítás illet.

Itt van tehát Estelle hercegnő, aki elképesztően édesen pózol szülei mellett:

 Közelebbről még cukibb:

Itt pedig György herceg, amint éppen ő is a lábát emelgeti, mert ennyi idősen minden mozdulat cuki:

Megvan György herceg jövendőbelije

És őt is megmutatjuk közelebbről:

Megvan György herceg jövendőbelije

Hát melyik kislány tudná visszautasítani ezt az elképesztően cuki mosolyt?

Megvan György herceg jövendőbelije

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon