Sztárok

Madonna 30 év után új esélyt kapott exétől, Sean Penntől

30 év kellett, de csak megkapta Madonna azt az elégtételt, amire Sean Penntől mindig is vágyott. Az énekesnő nem is titkolta az örömét.

Távolról sem volt az a mesébe illő kapcsolat Sean Penn és Madonna házassága, de az énekesnő ma már képes a legvadabb történeten is mosolyogni. Olyannyira, hogy a Rebel Heart turné brooklyni állomásán az 57 éves sztár mesélt is az exéhez fűződő kapcsolatáról.

“A Madison Square Gardenben léptem fel a minap, talán hallottatok róla. És ott volt velem az exférjem is! El tudjátok képzelni?” – mesélte Madonna a koncerten, miközben a rajongók sikoltozva ujjongtak. 

huiugiuh
Madonna tudta, hogy az exe figyeli

“Egyszer, 30 évvel ezelőtt eljött megnézni az egyik show-mat, amikor szintén a Madison Square Gardenben léptem fel, és nagyon kiborult a ruháim miatt, mert túl kihívónak találta. És ez nem mese! Szóval, a mostani show után írt nekem egy levelet, és azt mondta, végre értékelem a művészetedet” – mondta Madonna viccesen és kissé megilletődötten.

“És ennyit akarok elmondani a házasságról, rendben? 30 k…ott évvel később!” – fejezte be mondandóját a kétszeresen elvált Madonna.

Sean Penn 30 év után új esélyt adott Madonnának

Az énekesnő és Sean Penn kapcsolatáról az elmúlt hónapokban sokat pletykáltak, volt olyan híresztelés, hogy Pennt azért dobta Charlize Theron, mert a férfi még mindig Madonnára vágyik.

Ezt nemcsak az támasztja alá, hogy 30 év után hajlandó volt egy újabb esélyt adni Madonna zenéjének. A színész nemrég a lányát is bemutatta a volt feleségének. Kérdés, hogy tényleg csak barátságból támadt-e ez a nagy érdeklődés?

Egykor szép szerelemnek indult, de Madonna később pusztítónak írta le, és sok megaláztatást sem felejtette el sokáig. Idővel azonban Penn lett az énekesnő legbizalmasabb embere, akiről azt mondta: mindig szeretni fogja.

1985-ben forgatták a Sanghaji meglepetés című filmet, és akkor szerettek egymásba
1985-ben forgatták a Sanghaji meglepetés című filmet, és akkor szerettek egymásba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top