nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Súlyos baleset érte, kórházban ápolják Papadimitriu Athinát

Súlyos baleset érte, kórházban ápolják Papadimitriu Athinát

Papadimitriu Anthina hétvégén, a Nemzeti Vágtán szenvedett súlyos balesetet, de a színésznő már jobban érzi magát – írja a Blikk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Papadimitriu Athina a hétvégi Nemzeti Vágtán szenvedett lovasbalesetet, aminek következtében nyílt lábszártörése lett. A színésznőnek összecsavarozták a lábszárát – írja a Blikk. “Hihetetlen, de semmiféle fájdalmat nem éreztem. Tudtam, hogy baj lehet, mert az esés minden pillanatára emlékszem, de nem gondoltam, hogy eltört volna valamim” – idézte fel a balesetet Papadimitriu Athina, akit kórházba szállítottak, és meg is műtöttek. “Nagyon ügyes a gyógytornász, de ez igazi fájdalommal jár. Viszont minél előbb szeretnék felépülni, pénteken már hazamehetek a kórházból, utána pedig teljes erőmmel arra koncentrálok, hogy november 28-án ott lehessek a Sportarénában a Gladiátor bemutatóján” – mondta Papadimitriu Athina.

Súlyos baleset érte, kórházban ápolják Papadimitriu Athinát

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon