Sztárok

Kate Hudson parányi bikinis popsija mindent visz

Nagyobbik fiával bohóckodott Kate Hudson egy jachton, és a 36 éves színésznő bikinis videójától teljesen odáig vannak a rajongók.

Most arról nem esett szó, hogy “jé, mekkora már” Ryder, vagy hogy tiszta apja ez a gyerek. Kate Hudson bikinis videója ugyanis mindent vitt.

Kate Hudson parányi bikis popsija mindent visz

A 36 éves színésznő formás hátsóját éppen csak egy pillanatra láthatjuk, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy egy nap alatt több mint 1400 hozzászólás érkezzen a videóhoz. 

Perfect day ????☀️ #HappySunday #LoveMyBoy #RyderMan #BobMarley #OneDrop #PontoonSunday

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett videó,

Megéri kinagyítani a pillanatot, amiért ma Kate Hudson popsija a téma. 

Kate Hudson parányi bikis popsija mindent visz

A színésznő elképesztő alakjáért naponta megdolgozik, fenék-, has-, láb- és karizom gyakorlatokkal. “Mindennap egy kis edzés, de ez úgy fél óra. Két gyerek mellett ennyi fér bele. De ennyi kell, mert különben magammal szúrok ki hosszú távon” – mondta Kate Hudson a Woman magazinnak.

Még egy kép arról, milyen eredményes az edzés.

Kate Hudson parányi bikis popsija mindent visz

Kate Hudson állítása szerint egyetlen dolog zavarta világ életében, és az a hasa. Mivel gyakorlatilag bármennyit edz, mindig kidomborodik. Ahogy fogalmazott, sok jó mellé, amit az édesanyjától örökölt, ez is belefér.

Kate Hudson parányi bikis popsija mindent visz

“Persze, az sem segít, hogy azért szeretem a hasam. Imádok nassolni, és szeretem a jó borokat” vallotta be Kate Hudson, aki a hajókázás alatt sem tagadott meg magától egy kis sajtos puffancsot és fehér bort.

Pontoon Sunday ???????????? #FootballLiveFeed #HappySunday

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top