Sztárok

Szír gyereket adoptál Angelina Jolie és Brad Pitt

Hat gyerkőc nem elég a sztárpárnak, most úgy döntöttek, kell még egy csemete.

Angelina Jolie és Brad Pitt újra szülői örömök elé néznek. Nekik saját, vér szerinti babájuk már nem lehet, de most úgy döntöttek, újabb árvát mentenek meg, akivel gyarapszik majd a család. Angelina Jolie ugyanis nemrég Szíriában járt, ahol három elragadó testvérrel találkozott.

Mindhárom gyereket örökbe szerette volna fogadni Angelina Jolie, hogy ne kelljen elválniuk a testvéreknek. Mikor azonban hazament, és elmondta Brad Pittnek az ötletet, a színész állítólag nemet mondott – írja az egyik amerikai bulvárlap.

A Weekly Life&Stile megszólaltatott egy a párhoz közel álló barátot is, aki elmesélte, hogy Angelina Jolienak a középső gyermek volt a legszimpatikusabb. A szíriai árva örökbefogadásáról pedig már áprilisban is hallani lehetett, akkor indították el a folyamatot, ez azonban manapság egyre lassabban megy, akár öt-tíz hónapot is igénybe vehet.

“Bradnek túl sok lett volna a hat gyerek után, ha egyszerre kilencen lesznek, ezért mondott nemet” – mondta a lapnak az ismerős.

Újra gyereket adoptál Angelina Jolie és Brad Pitt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top