Sztárok

Tvrtko elmondta, mi lesz Király Viktorral a Voice-ban

Ügyesen titkolózott Király Viktor, akit köt a szerződése, és ezért nem beszélhet a szerepléséről az amerikai Voice műsorban. Aztán jött Vujity Tvrtko.

A műsorvezető pedig kimondta azt, amit azért mindannyian sejtünk: Király Viktor nem véletlenül kapott szerződést, amely szigorúan tilt mindenfajta nyilatkozatot.

“Nem nagyon tudok tiszta vizet önteni a pohárba, mert ha túl sokat mondanék, túl sokat árulnék el és, ezt nem szabad” – mondta Király Viktor.

Vujity Tvrtko viszont annyit mondott, hogy a gratulációkból és a klipből sok mindenre lehet következtetni. “Gondolom, nem válaszolhatsz, viszont én meg gondolkodhatok.”

Elszólta magát Király Viktor, már tudjuk mi lesz a Voice-ban

Tvrtko szerint az NBC nem véletlenül tette be Király Viktort a Voice reklámjába, ha kiesne, nyilván nem ő került volna oda. Király Viktor szerint ez azért nem egészen így van.

Elszólta magát Király Viktor, már tudjuk mi lesz a Voice-ban

Később Tvrtko és Demcsák Zsuzsa is arról kérdezték az énekest: el tudja-e képzelni adott esetben, hogy Amerikában kezdjen karriert. “Mert tegyük fel, Gwen Stefani sem véletlenül fogott veled kezet” – mondta Tvrtko.

Tvrtko elmondta, mi lesz Király Viktorral a Voice-ban

Király Viktor nem zárta ki a külföldi karriert, mint mondta, optimista alkat, és az édesapjával már beszéltek a részletekről.

Amerikában ma este kerül adásba a Voice előválogatója, és Király Viktor rajongói hajnalban megnézhetik, vajon már ebbe bekerült-e az énekes, vagy várni kell az első Voice-szereplésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top