Sztárok

Kulcsár Edina Baukó Éva sorsára jutott

Kulcsár Edinát éppen ugyanolyan sérelem érte a napokban, mint néhány hónappal ezelőtt az egykori Való Világ-hősnőt, Baukó Évát.

A világ második legszebb lányát, Kulcsár Edinát ugyanis valaki letiltatta a közösségi oldalán, éppen úgy, mint nemrég a szőke ciklon Baukó Évát.

Kulcsár Edina nagy rengeteget posztol a Facebookon, és most a napokban úgy döntött, hogy Instagram-oldalát is rendszeresen használni fogja. A gond csupán az volt, hogy a szépségkirálynő nem tudott belépni saját profiljába, ugyanis azt valaki jelentette. A magyarázat szerint ugyanis sértő dolgokat tett közzé, ami mindannyiunk számára világos, hogy nem így van.

“Nagyon mérges voltam, mert sokan szeretnének betekintést nyerni a mindennapjaimba, aminek én igyekszem eleget tenni. Nem érzem fair és vicces dolognak sem, amit az a rosszindulatú ember tett, hiszen nem ártottam az oldalammal senkinek, sőt inkább példamutató posztokat igyekszem minden közösségi oldalamra kitenni.”

????☀️???? #flowers #sunny #morning #smile

Miss World Hungary 2014 (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Kulcsár Edinának szerencsére már sikerült orvosolnia a problémát, mert paprikás hangulatában azonnal írt az Instagram üzemeltetőjének.

“Egyből léptem az ügyben, nyolc levelet írtam. Néhány óra múlva pedig már ismét be tudtam lépni, de egyáltalán nem tartom jó tréfának, ami történt, hiszen valaki egy gombnyomással keresztbe tett nekem, ráadásul ok nélkül!” – mondta az NLCafénak Kulcsár Edina, aki már megnyugodott, és újra posztolt is mindkét közösségi oldalán az eset óta.

Nyár elején Baukó Éva járt hasonlóképpen, bár őt akkor személyiségi jogok megsértése miatt tiltatta le a Facebook. Akkor Évának ki kellett böjtölnie majdnem egy egész hónapot a saját nevén futó közösségi oldala nélkül. Kulcsár Edinának egy gyors vizsgálat után minden bizonnyal azonnal visszaadták minden jogosultságát az oldalához.

Nagyon sok dologba kezdtem bele mostanában, ami szinte minden időmet leköti, ezért sem tudtam az utóbbi 1-2 napban olyan…

Posted by Edina Kulcsar on 2015. szeptember 17.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top