Sztárok

Majka kiabáló kisfiánál nem láttál édesebbet – videó

Majka és családja éppen Amerikában piheni ki a nyár fáradalmait, és rendszeresen posztolnak az útról. A legédesebb videót pedig minap készítették Mariánról.

Amikor Majka kisfiáról látunk videót, nehéz szó nélkül megállni, mert annyira édes és cuki, és még vagy száz ilyen jelzőt tudnánk.Most, hogy Majka családja már több mint egy hete Amerikában nyaral egyre több ilyen videót osztanak meg a szülők.

Először Los Angelesben töltöttek el néhány napot, ahol egy család sem hagyhatja ki a meseparkokat, egy ilyenben voltak Majkáék is. Mariánt annyira feldobta Donald kacsa látványa, hogy észre sem vette, édesapja éppen megörökíti amint szóra próbálja bírni a – minden bizonnyal hatalmas – plüssfigurát.

Majka kiérdemelte ezzel a videóval és poszttal a legodaadóbb apa címet mára, hiszen mint mondja, bármeddig és bármennyit hajlandó lenne dolgozni azért, hogy kisfiának ekkora örömet szerezzen.

“Az egész világnak látnia kellene az én kincsem mennyire boldog. Egész évben ezért dolgoztam , de ezert a 15 percért még 50 évet is simán zokszó nélkül lehúznék… és ez csak Donald volt. Plutónál már majdnem le kellett locsolni…” – írta Majka a Facebook-oldalán.

❤️❤️

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

Aztán Jött Plútó és Minnie, és ha lehetne, akkor most rohannánk Amerikába, hogy megzabáljuk Mariánt!

Minnie House

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

Majka Instagram-oldalán azt is megosztotta rajongóival, hogy nemrég olyat látott, amit Las Vegasban addig még soha. Néhány nappal ezelőtt ugyanis már Los Angelesből átutaztak Majka kedvenc amerikai városába, Las Vegasba.

Eső vegasban… Teljesen érthetetlen :))

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top