Sztárok

20 évvel fiatalabb pasit újított Kylie Minogue

Nem az első eset, hogy Kylie Minogue nála fiatalabb férfival van együtt, de 20 éves korkülönbséggel a mostani kapcsolata kétségkívül a legmeglepőbb fordulat az énekesnő életében.

Arra aztán senki sem számított, még Kylie Minogue sem, hogy éppen egy epizódszerep hoz neki szerelmet, mert ahogy már a dalaiban is megénekelte: ő tényleg szerencsétlennek érzi magát a szerelemben.De talán majd most ez változik.

Augusztusban mondott igent az énekesnő a Galavant sorozatra, amelynek főszereplője Joshua Sasse. A forgatásról posztolt képen is jól látszik, Kylie mennyire élvezte a munkát.

Az egyre ismertebb brit színész karrierje csak mostanában kezd fellendülni, de a 27 éves Sasse már most a nők egyik nagy kedvence. Nem is meglepő, ha Kylie Minogue szeme is megakadt rajta, és az énekesnőt ismerve, a 20 év korkülönbség sem jelent neki akadályt.

Kylie Minogue a legutóbbi párjával, Andres Velencosóval lassan három éve szakított és ahogy Kylie fogalmazott: nem a korkülönbség miatt mentek szét. A férfi 10 évvel fiatalabb volt Kylie Minogue-nál, és közel öt évig voltak együtt. Most Sasse az, akit Kylie levett a lábáról.

20 évvel fiatalabb pasit újított Kylie Minogue

Egyesekben persze felmerült, hogy a férfi csak egy kis hírnévért kezdett Kylie Minogue-gal, de aki közelebbről ismeri Sasset, az egy pillanatra sem vette komolyan az ilyen pletykákat.

A hétköznapokban vicces és laza Sasse állítólag remekül passzol Kylie Minogue személyiségéhez, aki közismerten az egyik legkedvesebb és egyben legmókásabb sztár. 

Sasse a divathétre is kapott meghívást, állítólag ő szórakoztatta a többieket a szünetben
Sasse a divathétre is kapott meghívást, állítólag ő szórakoztatta a többieket a szünetben

Persze, ha kell, Sasse komoly is tud lenni. Nagyon komoly.

20 évvel fiatalabb pasit újított Kylie Minogue

Nem csoda amúgy, ha éppen a furcsa zenés sorozatban, a Galavantban vállaltak szerepet mindketten Kylie-val. Ha nem érted, miért mondjuk, hogy furcsa, akkor egy kis ízelítőért kattints a videóra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top