Sztárok

Ilyen fotót ritkán látni az összes európai trónörökösről

Ezúttal Norvégiában gyűltek össze Európa trónörökösei.

2013-ban az akkor még csak trónörökös Vilmos Sándor (jelenlegi holland király) gondolt egyet, és meghívta európai “kollégáit” – vagyis az többi európai koronaherceget – egy hosszú hétvégére Hollandiába. Akkor még a mai spanyol és belga uralkodópárok is csak vártak a koronára, így két éve még ők is részt vettek a kiruccanáson.  Az idein azonban már sem ők, sem az ötletgazda Vilmos Sándor holland király nem voltak jelen, hiszen ők már trónra léptek, gyermekeik, a jövő uralkodói pedig túl kicsik még egy ilyen hétvégéhez. Így aztán az idén Norvégiában  gyűltek össze a trónvárományosok, ott volt a norvég koronaherceg, a luxemburgi trónörökös, a svéd– és a dán koronahercegnő is.  Ilyen képet aztán ritkán látni!

Ilyen fotót ritkán látni az összes európai trónörökösről

1.Viktória svéd trónörökösnő és lánya, Esztella svéd hercegnő; 2.Stefánia és Vilmos luxemburgi trónörökös pár; 3. Haakon norvég trónörökös és felesége, Mette Marit norvég koronahercegné, Sverre Magnus norvég herceg; 4. Mária és Frigyes dán trónörököspár, ölükben az ikrek, Jozefina dán hercegnő és Vince dán herceg, középen Keresztély dán herceg, Ingrid norvég hercegnő, Izabella dán hercegnő, 

Ilyen volt az összejövetel 2013-ban:

Ilyen fotót ritkán látni az összes európai trónörökösről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top