Sztárok

Exkluzív interjú: Így került Király Viktor a Voice műsorába

Végre megtörte a csendet Király Viktor, és interjút adott az NLCafénak szerepléséről az amerikai tehetségkutatóban, a Voice-ban.

Már napok óta várjuk, hogy Király Viktor végre elárulja, hogy jutott arra döntésre, hogy a tengerentúlon vágjon bele élete talán egyik legnagyobb lehetőségébe. Ezt eddig az időeltolódás és a kinti sajtósok akadályozták, de szerencsére már zöld utat kapott Király Viktor, hogy néhány dolgot eláruljon.

“Számomra rettenetesen félelmetes lépésnek tűnt, hogy egy amerikai tehetségkutatóban megmérettessem magam. Tartottam attól, hogy mit gondolnak majd a hazai rajongók, mit gondol majd a szakma, és még rengeteg dolog ott volt az útban, hiszen Magyarországon egy nagyon sikeres karriert tudhatok magaménak.”

Exkluzív interjú: Így került Király Viktor a Voice műsorába

Király Viktor hosszú évek unszolása után azonban úgy döntött, belevág a nagy kalandba, és elindul azon az ösvényen, ami akár a világsiker felé vezető út is lehet.

“Három-négy éve folyamatosan kaptam e-maileket az amerikai Voice készítőitől, hogy induljak el a tehetségkutatóban. Ők kerestek meg, de én eleinte annyira féltem, hogy nem mertem belevágni. Most azonban úgy gondoltam, “Na, 31 vagy, most vagy soha!”. Persze ott lebeg a szemem előtt, hogy mi van, ha nem sikerül, de büszke vagyok magamra, hogy bátor voltam, és mertem lépni. Ráadásul a testvérem, Linda unszolt, hogy vágjak bele. Ő mindig bízott bennem, és erőt ad most is! Így pedig sosem mondhatom majd, hogy “mi lett volna ha…” , mert én bizony megtettem ezt a lépést.”

Exkluzív interjú: Így került Király Viktor a Voice műsorába

Király Viktor pedig nem csupán azért örül, mert minden pillanatban, amikor tükörbe néz, eszébe jut a bátorsága és elszántsága, hanem mert családjával is nagyon sok időt tölthet együtt New Yorkban.

“Imádom, hogy ilyen sokat látom a tesómat. Most nagyon nagy a boldogság, mert eljegyezte a barátnőjét, a fotót, pedig amit kitettem az eseményről a közösségi oldalra, azt is én csináltam, akkor is ott voltam. Végre ez is összejött” – mondta boldogan az énekes.

Király Viktor tehát köszöni szépen, nagyon boldog, a lehetőségeit pedig úgy tűnik, maximálisan kihasználja. #soksikertViktor

Exkluzív interjú: Így került Király Viktor a Voice műsorába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top