Sztárok

Pimasz úr átcuccol: Aleska Diamond a pasija szerint prűd lett

Aleska, mint tudjuk, boldog párkapcsolatban él, de mindeddig úgy döntött, nem szeretné kitenni párját az ismertséggel járó kálváriának. Pimasz úrral most kivételt tett, ráadásul pikáns részleteket is elárult a kapcsolatukból.

Aleska lesz ezen a héten Pimasz úr átcuccol című műsorban Papp Gergő vendéglátója, aki a legszemélyesebb mindennapjaiba avatja be Papp Gergőt az RTLII csatornáján. Mint ahogy azt Aleska az NLCafénak elárulta, nem lesznek tabuk az adásban, mindenről beszélnek, ami a nézőket és Pimasz urat is érdekelte.

“Nincsenek tabuk, illetve csak egy: a párom. Őt nem mutattam meg, csak pár pillanatra lesz látható a képernyőn, amikor bead nekünk egy kis rágcsálni valót.”

Hahó! Holnap este egy eddig ismeretlen Aleskával várlak Titeket!Üdvözlet a tatai Öreg-tóról, a vár tövéből!Holnap este együtt alszunk?!Szép napot Mindenkinek, nagyon úgy tűnik, hogy az lesz…!

Posted by Pimaszúr átcuccol on Sunday, September 13, 2015

A légtornász és frissen drámai színésznőnek felcsapott Aleska azonban szerencsére nem fosztja meg a nézőket szerelmük történetétől, sőt még azt is elmondta a Pimasz úr átcuccol című műsorban, hogy volt már arra példa, mikor meghazudtolta saját múltját párjával szemben.

“Előfordult már, hogy azt mondta nekem bizonyos szituációban, hogy prűd vagyok” – mesélte nevetve Aleska, akinél Pimasz úr és felesége, Judit – ágy híján – átvitt értelemben az asztalon aludtak.

Péntek esti nyújtás… ????????????????Szép álmokat mindenkinek❕❕❕;) ➖➖➖➖#stretching #stretch #fitness #fit #friday #fitnessgirl…

Posted by Aleska Sáfrány Emese on Friday, September 11, 2015

“Pimasz úr azt mondta, mindent úgy csináljak, ahogy azt megszoktam, éppen ezért ugyanoda ültem le enni, ahova szoktam: a földre egy nagyon puha szőnyegre. Ők is leültek velem, majd este mikor megkérdeztem, hogy akarnak-e az ágyamban aludni, azt mondták, hogy nem szeretnének kitúrni, inkább a földön alszanak. Konkrétan ott, ahol én enni szoktam”magyarázta Aleska, akinek kutyusa éjszaka beszökött Pimasz úr és Judit mellé az “asztalra”.

Hahó, kissé melegebb, jó kis zenés kedvcsináló ebben a fura őszben a jövő heti házigazdával, aki azt kell mondjam nagyon, nagyon ügyes volt!Ez a Való Világ – Ganxstával és a Punnanyval, no meg a becuccolás Aleskánál!Kedd 22:00, RTLII!punnany massif Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény Aleska Sáfrány Emese

Posted by Pimaszúr átcuccol on 2015. szeptember 11.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top