Sztárok

Az új szerelem miatt megváltoztatta külsejét Szabó Zsófi

Szerelemről, új párjáról, és persze nagy szenvedélyéről, a lovaglásról beszélt a Borsnak Szabó Zsófi.

Pár nappal ezelőtt ragyogott az RTL klub születésnapi partiján Szabó Zsófi, aki egy interjúban arról mesélt, mennyire nagy összhangban van most minden az életében. “Minden egyes pillanat, ami szeretet nélkül telik, időpocsékolás. Ha valakinek nincs szerelme, a szeretetet kaphatja mástól, egy baráttól, egy állattól is. Nem véletlen, hogy egy olyan fiú a társam, aki lovagol, és hasonló értékrenddel rendelkezik, mint én. Soha nem ismerkedtem szórakozóhelyen, nem voltam az a könnyen bepasizós lány. Az adott környezetből választottam, ott kezdtem beszélgetni, ott találtunk egymásra” – mondta a Borsnak Szabó Zsófi, akiről még nem tudni, hogy melyik RTL-es műsorban tér vissza a képernyőre.

Zsófi és a párja korábban is ismerték egymást, de csak néhány hónapja lett több ez a kapcsolat puszta barátságánál. “Nagyon boldog vagyok, ezt ki merem jelenteni! Apukámmal a kedvenc közös versünk Sztyepan Scsipacsovtól a Tévedsz. Ebből tetováltattam két sort a karomra is: “Az életet véges végig együtt kell leélni / Úgy válik el, mit ér a nő és mit ér a férfi”. Így folytatódik: “Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni / A szerelem dal, amelyet együtt kell megírni.”

SZERETETKÖTÉLbe gabalyodva :))))

Posted by Zsófi Sajátoldala Szabó on Thursday, August 27, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top