Sztárok

Rubint Réka olyat mutatott, amitől férjének látomása lett – fotó

A legszexibb sztárfeleségek között tartjuk számon Rubint Rékát is, akinek néhány nyaralós fotója láttán bizony több fokkal melegebb lett most Budapesten.

A helyzet az, hogy Rubint Rékáról olyan szuper szexi fotót osztott meg Schobert Norbi, amitől férfiak ezrei kapaszkodtak meg az asztalban. Mondanom sem kell, szerkesztőségünk férfi tagjainak egy része is a falnak rohant a bikinis Rubint Réka láttán, de végül senkinek sem esett baja…

Rubint Réka és Schobert Norbi most éppen Görögországban vannak, minden bizonnyal házassági évfordulójukat ünneplik a romantikus nyaraláson, ahol nagy szerencsénkre több “alulöltözött” fotó is készült a bikinis Rubint Rékáról.

Az elmondhatatlanul dögös képet egyébként Rubint Réka férje, Norbi osztotta meg, akinek egyből látomása lett felesége “tengeres hajsimogatós” póza láttán: egy sellőt vizionált… #megértjük 

Az utolsó nap találtam egy Alakreformos Update sellőt….☺????

Posted by Norbi Update on 2015. szeptember 11.

Rubint Réka ezt még fokozni is tudta! Utolsó napsütéses görögországi nyaralásukról neki is kötelező volt egy bikinis szelfit kattintani, amitől máris jobb idő lett Budapesten! 

Utolsó napunk❤Mykonos csodálatos hely✌❤#loveforever #withmylove #mykonos #behappyhttps://instagram.com/rekarubint/

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. szeptember 11.

Korábban pedig egy egészen csinos terpesszel tudatta Rubint Réka, hogy nagyon jól érzik magukat a férjével.

❤❤❤#beautifulplace #happy #lovehttps://instagram.com/rekarubint/

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. szeptember 9.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top