Sztárok

Ezért titkolta Oláh Gergő felesége várandósságát – fotó

Az énekes és felesége hatalmas meglepetést akart szerezni a rajongóknak, de ez végül csak félig jött össze.

Oláh Gergő és kedvese, Niki már hét hónapja tudják, hogy úton van a harmadik babájuk, az örömhírt azonban csak a napokban osztották meg a nagyközönséggel.

“Megmondom őszintén, még jobbnak tartottam volna, ha csak az után jelentjük be, miután megszületett. De így is nagy szerencsénk volt, hogy nem szivárgott ki előbb, mint ahogy mi szerettük volna” – mondta az énekes az NLCafénak.

Oláh Gergő és párja még nem jutott közös döntésre, hogy mi legyen kisfiuk neve, pedig már egyre jobban közeledik az idő, hogy megérkezzen a kicsi.

“Azért sem akartam elmondani még, hogy jön a fiunk, mert a készülő lemezem egyik dalcíme az ő neve lesz, de mivel még mindig nem tudjuk, hogy mi legyen az, egy kicsit felborult a terv – nevetett Gergő. – Az a név, ami tetszik nekem, nem tetszik Nikinek és fordítva. Nekünk nagyon fontos, hogy legyen jelentése a névnek, ezért jól át kell gondolnunk.”

Egy új élet érkezik hozzánk!!!

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által közzétett fénykép,

A terv tehát az volt, hogy Oláh Gergő a bébi és az új lemez érkezését egyszerre tudatja a közönséggel, ez azonban a névválasztás tanácstalansága és a lemez körüli munkálatok miatt is csúszott, ezért inkább úgy döntött, hogy kisfia érkezésének hírével néhány héttel előbb rukkol elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top