Sztárok

Nádas György és felesége nem szeretne közös gyereket

Nádas György és felesége, Zsuzsi, annak ellenére, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, nem szeretnének közös gyermeket – írja a Bors.

Nádas György és felesége, Zsuzsi saját elmondásuk szerint akkor találkoztak, amikor mindketten épp mélyponton voltak. A pár nem szenved hiányt munkában és szeretetben sem, de nem szeretnének közös gyereket vállalni – írja a Bors. Gyurinak két felnőtt fia van, nekem két lányom, a legkisebbet, a 14 éves Lilit neveljük együtt. Nincs hiányunk gyerekből. Imádjuk egymást, de a gyerekvállalásról felelősen gondolkodunk. Középkorú párként nem szeretnénk újabb gyermeket, inkább boldogan éljük meg a kapcsolatunk mindennapjait”mondta Nádas György felesége, Zsuzsi. “Nem szívesen emlékszem vissza a rossz időszakomra, az meg külön csoda, hogy egymásra találtunk a feleségemmel. Harmadik éve vagyunk együtt, és nem tudtam, hogy létezik ennyire teljes harmónia” mondta Nádas György.

Nádas György és felesége nem szeretne közös gyereket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top