nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Így búcsúznak pályatársai Harangozó Teritől

Így búcsúznak pályatársai Harangozó Teritől

A Bors információi szerint Harangozó Teri az utolsó pillanatig bízott felépülésében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Életének 72. évében, egy gyors lefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el Harangozó Teri. Pályatársai megrendülten emlékeznek meg Harangozó Teriről – írja a Bors.

Csodálatos humora volt, lenyűgöző hangja. Sosem felejtjük” – mondta Aradszky László.

“Sokat járt hozzánk, anyuval is szerették egymást. Utoljára négy-öt hónapja találkoztunk. De gyakran beszéltünk telefonon… Nem mondta, hogy beteg. Nagyon fog hiányozni” – emlékezett Zalatnay Sarolta.

“Nagyon, nagyon szerettük! Nagyon-nagyon fog hiányozni!”  – mondta Kovács Kati.

Nem lehet róla többet mondani, csak azt, hogy ő mindig itt marad nekünk, és mindig mosolygósan gondolunk vissza azokra a percekre, amiket együtt töltöttünk vele” – mondta Koós János.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon