Sztárok

Ettől retteg Demcsák Zsuzsa kislánya

Demcsák Zsuzsa és kislánya kapcsolata nagyon őszinte, mindent megbeszélnek egymással, és amennyire lehet, a TV2 műsorvezetője igyekszik mindenre felkészíteni kislányát.

Ha Demcsák Zsuzsa és kislánya egy anya-lánya csevejre vágyik, mindig megteremtik maguknak azt a légkört, ahol bármit megbeszélhetnek. Demcsák Zsuzsa igyekszik minden olyan pillanatra felkészíteni gyermekeit, amivel segítheti őket, így kislányával, Tamarával a méhnyakrák elleni oltásról is beszélgetett már.

Demcsák Zsuzsa kislánya azonban nehéz eset, ha szuriról van szó, hiszen retteg az oltástól és a tűtől. “Szerintem már ekkora gyerekekkel is lehet róla beszélni, nyilvánvalóan olyan szinten, amire ők kíváncsiak, vagy ők megértenek. Erre az oltásra, amit én nagyon fontosnak tartok, már most elkezdtem felkészíteni” – mondta a TV2 műsorvezetője az Aktívnak. 

Ettől retteg Demcsák Zsuzsa kislánya

Demcsák Zsuzsa kislánya egyébként igényli, hogy édesanyjával különböző dolgokról őszintén beszélhessen, minden kérdéssel hozzá fordul. “Vannak olyan ügyek, amiket csak vele szoktam (megbeszélni), és vannak, amiket nemcsak vele” – mondta Tamara.

Demcsák Zsuzsa pedig igyekezett kialakítani olyan szokásokat és olyan helyzeteket, amikor őszintén beszélhetnek. Ilyen az is, ha ketten elvonulnak a szobába, vagy ha ketten tüsténkednek a konyhában.

Ettől retteg Demcsák Zsuzsa kislánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top