Sztárok

Így hozza lázba a melltapi Sebestyén Balázst

Talán még soha nem láttuk Sebestyén Balázst ennyire örülni, pedig már rengeteg szituációban megmutatta magát. De úgy tűnik, hogy a női mell varázsa sosem megy ki a divatból!

Szombaton indul az RTL Klub legújabb, eddig még sosem látott társasjátéka, a Gyertek át szombat este! című show. A műsorban igazi sztárparádé lesz, ráadásul Szabó Zsófi is ebben a műsorban tűnik majd fel újra a csatorna képernyőjén.

Az első képkockákat már a nézők is láthatták, ráadásul már csak ezek láttán is dőltünk a röhögéstől, azt pedig soha, de soha, de tényleg soha nem gondoltuk voltna, hogy Sebestyén Balázs ennyire tud örülni, ha egy másik férfi telibe taperolhat egy színésznőt!

Bizony, ugyanis Dombovári István, akivel Sebestyén Balázs a Hungary’s Got Talentet fogja együtt vezetni, szintén feltűnik a Gyertek át szombat este! című társasjátékban ráadásul most egy ország irigyli majd, mert Földes Eszter színésznő mellét telibe kaphatta.

Hát így:

Így hozza lázba a melltapi Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázs reakciója azonban mindent visz. Míg Dombovári száján csak “ez nagyon jó” jön ki, addig Sebestyén Balázs ordítva ujjong műsorvezetőtársa szerencséjének.

Kérdés ugye, hogy Lovasi András mennyire örül majd szerelme produkciójának, hiszen néhány hónapja Földes Eszter és Lovasi már jegyben járnak.

Így hozza lázba a melltapi Sebestyén Balázst

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top