Sztárok

Pimaszúr átcuccol: Nagy Feró könnyek közt mesélt feleségéről

Ritkán hallani olyat, hogy a nemzet csótányát, Nagy Ferót könnyekig hatja bármi. Ő inkább mindenben a bulit és a humort keresi, de Papp Gergőnek sikerült kihozni belőle érzéki lényét is.

Nagy Feró nemsokára a Partyzánok házigazdájaként köszöntheti a nézőket az az RTLII csatornáján, de előtte még a Pimaszúr átcuccol, című műsorban Papp Gergő gyorsan beköltözött hozzá, hogy jobban megismerhessék a nézők a nemzet csótányát. Ahogy azt megszokhattuk Nagy Ferótól, a műsorban is óriási forma lesz, mottója a 8 óra munka, 8 óra pihenés és 8 óra szórakozásból mindig ez utóbbi kettőre gyúr rá.

Holnap ennél a fűnyíró rockernél töltjük az éjszakát és ismerjük meg a teljes családját… Pörgős kis nap lesz, aludjatok velünk!KEDD, 22:00 RTLII

Posted by Pimaszúr átcuccol on Sunday, September 6, 2015

Feró azt is elmeséli Pimaszúrnak, hogy maradhatott fenn kapcsolata ilyen hosszan, ilyen szorosan feleségével, aki egykor rajongója volt.

“Igazából, ebből az egész házasságosdiban neki lett igaza. Ő hitt ebben, én meg… Először is azért, mert húsz évvel fiatalabb. Mindig arra gondoltam, hogy én leszek 60, ő 40, hát egy húszévessel még simán elszalad, én meg majd nézhetek egyedül, hogy most mi van. Ő viszont bízott ebben, hitt ebben az egészben, és igazából rajta múlt ez a dolog, hogy ilyen jól összejött. Ez az ő érdeme, hogy ez a házasság még mindig működik” – mondta Nagy Feró csillogó szemmel.

Bizony, meghatott, szerelmes, párás tekintettel láthatjuk majd a nemzet csótányát a műsorban, úgy, ahogy eddig talán még sosem.

Pimaszúr átcuccol: Nagy Feró könnyek közt mesélt feleségéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top