Sztárok

Megházasodott Caramel – ilyen volt az esküvő

Szombaton este egy vidéki kastélyszállóban vette feleségül gyermeke édesanyját Molnár Ferenc Caramel.

A Blikk értesülései szerint a kastélyszálló kertjében egy színpad állt, ahol a ceremónia előtt Veres Mónika próbált, este pedig tűzijáték is volt a vendégek szórakoztatására.

A lap képei arról árulkodnak, hogy Caramel felesége egy szűk szabású, testre simuló ruhában vonult az oltárhoz. A ceremónia rendhagyó módon nem délután, hanem este hétkor folyt le. A Megasztár egykori győztese a nyilvánosság teljes kizárásával tartotta meg az esküvőjét.

“Rengeteg tervezést igényelt az idei nyár. Az esküvő körüli teendők egyre csak halmozódtak. Arra törekedtünk, hogy minél szűkebb, minél meghittebb legyen a szertartás. Éppen ezért csak a szűk rokonságot, munkatársakat és legkedvesebb barátokat hívtuk meg. Csak azokat, akikkel nagyjából naponta, kétnaponta beszélünk. Így lett összesen körülbelül 100-120 fő”mondta Caramel még nyáron az NLCafénak.

Caramel négy évvel ezelőtt ismerte meg a félig vietnami származású Szilviát, aki tavaly augusztusban hozta világra kislányukat, Szofit.

Két tűz között:)

Posted by Molnár Ferenc Caramel on 2014. október 27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top