Sztárok

Napi 5 perc edzéssel így fogyott Alec Baldwin neje – videók

Már nem először mutatta meg Alec Baldwin felesége, hogyan hozza magát formába a szülés után. Alig 10 hét telt el, és Hilaria Baldwin máris 8 kilótól szabadult meg. Mutatjuk, hogyan csinálta.

A hétköznapi programjába építette be az edzéseket Hilaria Baldwin, aki egy idő után feladta, hogy hiába igyekszik, nem jut már el az edzőterembe. 

Alec Baldwin jógaoktató feleségét érdemes követni, mert, ha neki sikerült, mindenkinek sikerülhet ilyen mesés alakot elérnie.

Például így edzi a lábát.

A karját sem hagyja ki, erre sem kell sok időt szánni, és Hilaria Baldwin szerint a titok abban rejlik: mindennap tegyünk magunkért egy kicsit. 

A könnyűnek látszó hasizomgyakorlatot Hilaria Baldwin különösen fontosnak tartja, de nagyon ügyelt rá, hogy ne erőltesse meg magát. Olyan hatékony a tornája, hogy már most laposabb a hasa, mint szülés előtt.

Kezdőknek ötös, haladóknak már tízes ismétlésszámmal mehet ez az egyszerűnek látszó láberősítő gyakorlat.

A kutyasétáltatás sem a pihenés ideje. Hilaria Baldwin élvez minden edzéssel töltött percet, szinte nem is tartja edzésnek. Ennek ellenére mindent aprólékosan leírt a követőinek, mit mennyi ideig csináljanak.

Lássuk be, erre azért rá kell készülni, nem megy levesfőzés közben. A haladóknak ajánlott gyakorlattal mindenki próbálkozhat, mert Hilaria Baldwin szerint minden apró lépés hozzátesz a feszes testhez.

Alec Baldwin felesége 10 hete szülte meg a második gyereküket, és az első hetekben nem is érdekelte az edzés. Lassan szoktatta magát a mozgáshoz, és már 8 kilót adott le.

A U.S Open megnyitóján olyan lapos hasat mutatott, hogy rajzolni sem lehetne szebbet. Előtte még otthon edzett egy kicsit.

Napi 5 perc edzéssel így lefogyott Alec Baldwin neje

Mindezt persze örömmel posztolja Hilaria Baldwin, ahogyan a családja képét is.

Here we are!!!

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top