Sztárok

Eszméletlenül dögös Sandra Bullock új pasija, figyelj, mert mutatjuk

Be kell látni, hogy Sandra Bullock aztán tud titkot tartani. Év eleje óta van valakije, nevezetesen Bryan Randall, akiért már most odavan mindenki. Hát nem is csoda.

Ennyire gyorsan is csak akkor kerülhet valaki a figyelem középpontjába, ha egy sztárral kezd. Sandra Bullock a válása óta eltelt öt évben gyakorlatilag most először van együtt valakivel huzamosabb ideje, mármint persze ha hinni lehet az elmúlt napokban megjelent híreknek.

A People magazin szerint Bryan Randall év elején került közelebb a színésznőhöz, amikor Sandra Bullock felkérte fotósnak a kisfia ötödik születésnapi buliján. Azt mondják, a kis Louis is rögtön megtalálta az összhangot a férfival, akiről a nyilvánosság csak pár hete tudja, hogy létezik.

Ekkor készültek azok a képek, amelyek bejárták a fél világsajtót: egy közös vacsora után együtt ment haza Sandra Bullock és Bryan Randall.

A modellből lett fotós állítólag odavan a színésznőért, a People értesülései szerint az egyik Los Angeles-i étteremben, a Craigben mindenki őket figyelte, miközben a szerelmesek egymásba feledkeztek. “A férfi a karját simogatta, a vállát csókolta, miközben valamit néztek Sandra Bullock telefonján – mondták a szemtanúk a magazinnak.

Korábban Sandra Bullock kísérőjeként vitte magával Jennifer Aniston esküvőjére a férfit, aki mindenkit levett a lábáról.

http://welovesandrabullock.tumblr.com/post/128160431925/sandra-bullock-51-is-allegedly-dating

Randallt a legkedvesebb férfinak írták le az ismerősök, akik szerint a családi iránti szeretet az egyik legfontosabb közös pont Sandra Bullockkal. A férfinak van egy főiskolás lánya, és rajong a kis Louisért. Sokszor szervezik úgy, hogy Bullock és Randall együtt mennek a kisfiúért óvodába. 

Eszméletlenül dögös Sandra Bullock új pasija, figyelj, mert mutatjuk

Mindezt csak tetézi, hogy nemcsak fantasztikus partner, hanem elképesztően dögös pasi is. Sandra Bullock párjáról egyre-másra kerülnek elő régi képek, a modellkorszakából.

Eszméletlenül dögös Sandra Bullock új pasija, figyelj, mert mutatjuk

Vagy csak arról, hogyan néz ki reggel, amikor felkel és kisétál az újságért.

http://man-din-ka.tumblr.com/post/128121012036

De előkerültek régi képek is, amikor Randall feltűnt egy-egy rendezvényen.

Eszméletlenül dögös Sandra Bullock új pasija, figyelj, mert mutatjuk

A korábban készült fotók is aranyat érnek a most 49 éves fotósról.

http://manolaurquiza.tumblr.com/post/128114953814/sandra-bullock-tiene-novio-y-está-guapo

Sandra Bullocknak ennél azért mégis fontosabb, hogy a párja remek apafigura a fia számára.

Eszméletlenül dögös Sandra Bullock új pasija, figyelj, mert mutatjuk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top