Sztárok

Gáspár Győző hisztizett és sokkot kapott – gif

Gáspár Győző sosem tartozott a könnyű esetek közé, de hogy egy roller is kiakassza, arra egyáltalán nem számított a TV2 stábja sem.

Az Ezek megőrültek! első adásából kiderült, hogy ki mennyire bevállalós és teszetosza. Nem is kell mondanunk, hogy Gáspár Győző melyik kategóriába tartozik, mindettől függetlenül remek show-t csinál. Sikítva nevetünk rajta. Ahogy azt Gáspár Győző korábban elmondta, mindig is félt az eséstől, hiszen még gyerekkorában egyszer elesett – megtörtént már mással is –, és nagyon beütötte magát.

Így Győzikénél, ha esés veszélye áll fenn, ő köszöni szépen, inkább totálisan hülyét csinál magából, de nem szeretné újra átélni a gyerekkori traumát. A szerda esti rolleres feladat viszont kiverte nála a biztosítékot.

Először így:

 Gáspár Győző hisztizett és sokkot kapott

“De Éva, nekem meg ettől van flóbiám!” (fordítunk: flóbia = fóbia) Gáspár Győző egyébként még percekig hisztizett a rámpánál, majd olyan megoldást választott, hogy a feladatot végrehajtsa, amitől Majka teljesen kiborult. “Nem lehet egy férfi ilyen teszetosza tuty alak!”

Segítünk, Majka, de! Lehet! A sokkos állapotban hisztiző Gáspár Győzőt viszont felmenti a tény, hogy az ép elméjét mentette azzal, hogy nem gurult le a rollerrel. “Inkább csinálok magamból hülyét, mint hogy lejöjjek, az egy életre megzavart volna.” #mégtöbbilyet

Aztán így próbálkozott:

Gáspár Győző hisztizett és sokkot kapott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top