Sztárok

Ezek megőrültek!: ezt a káromkodást nem mondod Győzike után

Zárj össze sok celebet, adj nekik néhány játékot, és sziporkázni fognak. Össze is gyűjtöttük, hogy miket fogunk évekig idézni.

A TV2 egyik legviccesebb műsora, az Ezek megőrültek!, hétfőn startolt, és ahogy arra számítani lehetett, egyáltalán nem csalódtunk. Én konkrétan a tévé előtt visítoztam a röhögéstől, főleg Gáspár Győző imáján és beszólásain. Az első adás sziporkáit szedtem össze.

Aleska értetlen, vagy a vazelin elvette az eszét?

Akeskának már majdnem teljes egészében sikerült “átalakulnia” Sáfrány Emesévé, az Ezek megőrültek! mégis kihozza belőle a vicceset. “Én szétnyithatom a lábam?” – kérdezte Aleska egy óvatlan pillanatban, miután Majka és Tilla ismertették a tekebábus játék szabályait, miszerint NEM lehet sem a kezeket, sem a lábakat szétnyitni.

Köszönjük, Aleska!

Ezek megőrültek: Így káromkodni csak Győzike tud

Tilla lelki segélyt szolgáltatott

Amikor Tilla megragadta a vazelines vödröt, és nekiesett Baukó Éva melleinek: “Ó, jaj, a lelkemet simítod!” Hát így könnyű!

Ezek megőrültek: Így káromkodni csak Győzike tud

Győzike Bárdosi Sanyiról

“A világnak a 14. csodája olyan, mint az Iguazú-vízesés, de Magyarországon van. Sanyi ahol megjelen, ott zöld fa nem terem” #győziesafoldrajz

Ezek megőrültek: Így káromkodni csak Győzike tud

Győzikénél soha, senki nem káromkodott szebben az Ezek megőrültek! forgatásán, ez tuti!

“Éjdes napsugáros világítóas kertemnék napraforgóas margaréjtája”

Nem tudom, mit jelent, egy biztos, Győzike nem ezt gondolta saját magában, de csodaszépen fordít!

Ezek megőrültek: Így káromkodni csak Győzike tud

Ki más imádkozna, az Ezek megőrültek! forgatásán, mint…

…Győzike! Rettegett a rémes krémesdobálástól, így amíg forgatták, elmormolt – bocsánat ordított – három… néhány miatyánkot. Egy idő után nem számoltam.

Ezek megőrültek: Így káromkodni csak Győzike tud

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top