Sztárok

A 43 éves Cameron Diaz terhes, és hasát takargatja – te is így látod?

Erre a hírre várnak Cameron Diaz rajongói hosszú évek óta: a színésznő várandós. Ezt fotók bizonyítják, és a szócséplés helyett inkább mutatjuk.

Amióta januárban férjhez ment, Cameron Diaznak a magánélete áll az első helyen. Ritka az is, hogy kép készül róla, ezért a minap, amikor a Los Angeles-i reptérre érkeztek a férjével, gyakorlatilag lerohanták őket a fotósok.

A 43 éves Cameron Diaz terhes és hasát takargatja - te is így látod?

Feltűnőnek találták azonban, hogy Cameron Diaz nemcsak egy bő kabátot, de bő pólót visel, a derekára kötött egy inget és egy kis táskát is húzott a hasa elé. Benji Madden pedig nagyon óvta a feleségét.

Ezt a videóra kattintva meg is nézheted.

Drukkolok Cameron Diaznak, aki a férjével együtt nagyon szeretne már egy kisbabát. Benji Madden azt nyilatkozta korábban: “Nagyszerű családom van, és szerencsés vagyok, amiért megtapasztalhattam azt a rengeteg örömöt, amit a család jelent. Szóval persze, én is nagyon szeretnék gyerekeket.”

A 43 éves Cameron Diaz terhes és hasát takargatja - te is így látod?

Cameron Diazt pedig élete nőjének írta le, akivel élvez minden együtt töltött időt. Most, hogy a színésznő nem vállalt munkát sem idénre, és nem kötelezte el magát későbbi projektek mellett sem, van ideje Benji Maddennel utazni oda, ahová a férfit a munkája miatt hívják.

A 43 éves Cameron Diaz terhes és hasát takargatja - te is így látod?

Tavasszal már egyszer felröppent a hír, miszerint Cameron Diaz terhes, sőt, ikreket vár. 

A 43 éves Cameron Diaz terhes és hasát takargatja - te is így látod?

Mindezt a színésznő nem kommentálta, ahogyan a nyáron megjelent híreket sem. Egyik szerint Cameron Diaz elkeseredett, amiért még nem sikerült teherbe esnie, nem sokkal később, pedig már azt állították, hogy Diaz boldog, amiért anyai örömök elé néz.

Akárhogyan is, Cameron Diaz hosszú évek után végre megtalálta azt a férfit, aki mindennél jobban szereti őt, és aki mellett azt is el tudja már képzelni, hogy gyereket szüljön.

Benji Madden a felesége születésnapjára néhány nappal ezelőtt ezt a megható üzenetet tette közzé: “Boldog születésnapot az én gyönyörű feleségemnek. A legjobb barátom és minden más – annyi mindent tudnék még írni. Én vagyok a legszerencsésebb férfi a földön – hogy itt élhetem le az életem hátralevő részét. Szeretem ezt a Nőt! Még sokat bébi!!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top