Sztárok

Zimány Linda most mesél a pénzért vett szerelemről

Zimány Linda és kedvese, Kedves Ferenc szerelme igencsak nagy port kavart a netezők között. Sokan nem hittek ugyanis az igaz szerelemben, de csütörtökön a Frizbiben Zimány Linda tiszta vizet önt a pohárba.

A szőke modell, Zimány Linda és szerelme, Kedves Ferenc körülbelül egy hónapja jelentették be, együtt vannak, és szerelmük tökéletesen megingathatatlan. Túlzás lenne azt mondani, hogy felháborodást, de összekacsintó mosolygást és gúnyolódást mindenképpen kiváltott néhány netezőből a gazdag üzletember és Zimány Linda kapcsolata.

Megdöbbentő mondat hagyta el Zimány Linda száját

Zimány Linda pedig úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, éspedig Hajdú Péter műsorában, aki egyébként korábban teljes vállszélességgel kiállt a pár kapcsolata mellett. Zimány Linda elmondja, hogy mit érez az őket ért támadásokkal kapcsolatban.

Megdöbbentő mondat hagyta el Zimány Linda száját

Egy biztos, Zimány Linda szájából érdekes mondat hangzik el, amivel minden bizonnyal a Kedves Ferenc pénztárcájában turkálókat szeretné elhallgattatni. “Nem működik úgy egy ismerkedés, hogy figyelj, mennyi pénzed van?”

Megdöbbentő mondat hagyta el Zimány Linda száját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top