Sztárok

Így készül Tóth Gabi a Sztárban sztárra

Tóth Gabi mostanában annyira jól nézi, hogy ha látjuk, megkapaszkodunk az asztalban vagy abban, ami mellett éppen állunk. Most elárulta, hogyan készül a Sztárban sztár műsorára testben és lélekben.

A Megasztár egykori énekesnője visszatért anyacsatornája, a TV2 képernyőjére, azon belül pedig a Sztárban sztár műsorában láthatjuk majd hétről hétre. Ahogy Tóth Gabi mondja, a váltás nem okozott problémát senkinek. “Elkéredzkedtem az RTL Klubtól. Nagyon korrektek voltak, és ezért nagyon hálás vagyok. Szabadúszóként működöm, nem csatornához kötnek szerződések, szóval semmi probléma nem volt, hogy most visszajöttem ide.”

A Sztárban sztár fellépői mellett természetesen Tóth Gabi külseje is hétről hétre változni fog, aminek ő amúgy is mestere. “Előadóművészként nagyon fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és ez kifelé is látszik. A titkom annyi, hogy nem görcsölök rá semmire, tökéletesen elfogadtam magam, ahogy vagyok” – mondta Gabi, aki elképesztően szexin jelent meg a TV2 sajtótájékoztatóján csütörtökön. Ennek a titkát pedig el is árulta nekünk.

Így készül lélekben Tóth Gabi a Sztárban sztárra

“Igyekeztem három-négy évet arra szánni, hogy megtanuljak magamban körülnézni, befelé figyelni és meglátni dolgokat. Nem vagyok nagy bölcs, és megvilágosulni sem sikerült még, nem voltam Tibetben – tette hozzá nevetve –, azt viszont tudom, hogy ezzel a magabiztossággal és ezzel az önismerettel tudok mindig megújulni. Szerintem ez segített eddig, és remélem, hogy a Sztárban sztár alatt is ez fog.”

Tóth Gabi egyébként imádja a kihívásokat, ezért úgy érzi, hogy a Sztárban sztár egy neki tökéletes műsor. “A férfi karakterek megformálása természetesen sokkal izgalmasabb nőként, ezeket várom a legjobban. Szeretek újat és mást mutatni. Azt pedig nagyon remélem, hogy Vera az első adáson és ha szerencsém van, akkor a fináléban is szurkol majd nekem.”

Így készül lélekben Tóth Gabi a Sztárban sztárra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top