Sztárok

Visszatér Erdélyi Mónika a képernyőre

Jövő héttől folytatódik a FEM3 népszerű délelőtti magazinműsora, a FEM3 Café, melynek Joshi Bharat mellett állandó műsorvezetője lesz Erdélyi Mónika is.

A nyári szünet végével újraindul a FEM3 délelőtti élő magazinműsora, a FEM3 Café. Az első héten Czippán Anett és Váczi Gergő vezetik majd a műsort, de az állandó műsorvezetői csapathoz csatlakozik Erdélyi Mónika, aki ezentúl Joshi Bharat oldalán várja majd a nézőket.

Erdélyi Mónika egyébként nem először ül Joshi Bharat mellet, korábban már kipróbálták, hogy milyen a közös munka. “Talán kevesen tudják, hogy mi sosem voltunk ellenségek, csak ellenfelek, sőt a képernyőn kívül is tartjuk egymással a kapcsolatot. A tavalyi évadban már sikerrel »teszteltük«, milyen, ha közösen vezetünk műsort, és örülök, hogy ez mostantól rendszeres lesz. A nyáron alaposan kipihentem magam, és újult erővel, lelkesen várom az őszt. Anyaként az iskolakezdés, műsorvezetőként pedig a FEM3 Café köti le most a mindennapjaimat.”

A FEM3 Caféban havonta egyszer egy héten át továbbra is a vendég műsorvezetőké a terep. Az állandó házigazdák oldalán az ősszel ismét népszerű sztárok kapnak lehetőséget, hogy ebben az új szerepkörben is megmutathassák rátermettségüket.

Visszatér Erdélyi Mónika a képernyőre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top