Sztárok

Tóth Gabi mindenkit levert a TV2 rendezvényén – fotók

A TV2 sajtótájékoztatóján a Sztárban sztár hölgy szereplői is felvonultak egytől-egyig. A szemünk viszont ráragadt Tóth Gabira. Ultraszexi, dögös... és még hosszan sorolhatnánk a jelzőket, de inkább itt vannak a képek!

A TV2 ősztől hat saját gyártású műsorral is elindul, aminek azért örülünk, mert egyáltalán nem fogunk unatkozni. Aki szereti a sztárparádét, annak egyből ott lesz a Sztárban sztár műsora, amiben Tóth Gabi, Csobot Adél, Baby Gaby, a Nyári lányok, Janza Kata és Wolf Kati is főszerepet kap majd a pasik mellett.

Hogy bővítsük a repertorárt, az összes láb elképesztően szexi
Hogy bővítsük a repertorárt, az összes láb elképesztően szexi

A hét hölgy egytől-egyig gyönyörű, és már tűkön ülve várjuk a produkciókat, de előtte muszáj a csütörtöki sajtótájékoztatóról egy külön cikket szánni Tóth Gabi antréjára, ami valljuk be, lenyűgözőre sikerült. Kilométer hosszú lábak, extra szexi fekete garbó és egy éppen falatnyi forró nadrág, csak hogy ne tudjuk azt mondani, hogy tényleg egy szál bugyiban volt. Ezzel keresztül is húzta Tóth Gabi a cikk címét, de üsse kavics, mert ezek mellett a lábak mellett amúgy sem lehet elmenni.

Tóth Gabi a'la nehézbombázó
Tóth Gabi a nehézbombázó

 

Oldalról is megmutatjuk Tóth Gabi combját
Oldalról is megmutatjuk Tóth Gabi combját

 

Elfordult a másik irányba is
Elfordult a másik irányba is

Teljes magabiztossággal jelentjük ki tehát: Tóth Gabi szuper formában van, bombázó, és ezzel ő is tisztában van, szereti saját magát, mi pedig őt! Szép volt, Gabi, több ilyen garbós megjelenést kérünk!

Ha még néhány képet szeretnél Tóth Gabi formás combjáról és vicces grimaszairól, kattints a galériára, megéri!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top