Sztárok

Tovább dúl a háború Bálint Antónia és Hajdú Péterék között

Bálint Antónia a bíróságon akarja bebizonyítani, hogy nem ő hívta fel Hajdú Pétert és Sarka Katát – írja a Blikk.

Bálint Antónia is a bíróság segítségét kéri, hogy kiderüljön az igazság arról, ki beszél azon a hanganyagon, amiről a Hajdú házaspár felvételt készített – írja a Blikk. “Már kértem Hajdúék jogi képviselőjétől az eredeti hanganyagot, de választ sem kaptunk, ami akadályozza a hiteles vélemény elkészültét” – mondta Hyross Virág, Bálint Antónia jogi képviselője. “Természetesen semmi akadálya, hogy kiadjuk az eredeti felvételt, amennyiben büntető- vagy polgári perben ezt a bíróság kérni fogja” – mondta Berényi András, Hajdú Péterék ügyvédje.

Az ügyben Sarka Kata és Hajdú Péter nem nyilatkozott, Bálint Toncsi viszont igen: “…Hajdúék hadjáratát érzem zaklatásnak, ami nemcsak a munkámra, személyes megítélésemre hat negatívan. Kislányom a harmadik osztályt kezdi meg, ha őt éri bántó megjegyzés a cirkusz miatt, az már a gyermekem lelki fejlődését veszélyeztetheti”mondta Bálint Antónia.

Tovább dúl a háború Bálint Antónia és Hajdú Péterék között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top