nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tovább dúl a háború Bálint Antónia és Hajdú Péterék között

Tovább dúl a háború Bálint Antónia és Hajdú Péterék között

Bálint Antónia a bíróságon akarja bebizonyítani, hogy nem ő hívta fel Hajdú Pétert és Sarka Katát – írja a Blikk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bálint Antónia is a bíróság segítségét kéri, hogy kiderüljön az igazság arról, ki beszél azon a hanganyagon, amiről a Hajdú házaspár felvételt készített – írja a Blikk. “Már kértem Hajdúék jogi képviselőjétől az eredeti hanganyagot, de választ sem kaptunk, ami akadályozza a hiteles vélemény elkészültét” – mondta Hyross Virág, Bálint Antónia jogi képviselője. “Természetesen semmi akadálya, hogy kiadjuk az eredeti felvételt, amennyiben büntető- vagy polgári perben ezt a bíróság kérni fogja” – mondta Berényi András, Hajdú Péterék ügyvédje.

Az ügyben Sarka Kata és Hajdú Péter nem nyilatkozott, Bálint Toncsi viszont igen: “…Hajdúék hadjáratát érzem zaklatásnak, ami nemcsak a munkámra, személyes megítélésemre hat negatívan. Kislányom a harmadik osztályt kezdi meg, ha őt éri bántó megjegyzés a cirkusz miatt, az már a gyermekem lelki fejlődését veszélyeztetheti”mondta Bálint Antónia.

Tovább dúl a háború Bálint Antónia és Hajdú Péterék között

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon