Sztárok

Ez lehet Hosszú Katinka új munkája

Hosszú Katinkát aligha tudjuk elképzelni a medencén kívül, ő mégis sejti, mihez kezdene, ha felhagyna az úszással.

A világbajnok úszónő, Hosszú Katinka a Tények reggeli műsorában beavatta a közönséget magánéletébe is. Hosszú Katinka mesélt máltai útjáról, amit férjével közösen a második házassági évfordulójuk megünnepléseként szerveztek, ráadásul arra is rájött, mihez kezdene a hétköznapokkal, ha éppen már nem úszna. “Én találtam ki, hogy Máltára menjünk, én vettem meg a repülőjegyet és hasonlók. Szoktam is viccelődni, hogy utazási irodába biztosan el tudnék menni dolgozni, mert a világkupától kezdve mindent én szoktam szervezni, hogy hogyan utazzunk.”

Máltára indultunk ma reggel, Shane meglepett egy hosszú hétvégével ezen a gyönyörű helyen a második házassági évforduló…

Posted by Katinka Hosszu on Thursday, August 20, 2015

Hosszú Katinka azt is elárulta, nem áll tőle messze, hogy háziasszony legyen. Mostani életvitelükbe azonban egyáltalán nem fér bele ez a szerep, így amikor majd családot alapítanak, szívesen próbálja ki magát a konyhai kiskötény mögött. “Nekem ugye nincs sok időm főzni, takarítani, hasonlók, még nem jött ki belőlem az igazi háziasszony. Ha viszont gyerekeink lesznek, és olyan időszaka lesz az életünknek, akkor várom, hogy kipróbálhassa magam. Teljesen új lesz és teljesen más” – mondta Hosszú Katinka, aki akár 2024-ig folytatná az úszást.

 Hosszú Katinka utazási irodában dolgozna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top