nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Pont kerülhet Bálint Antónia és Hajdúék ügyének végére

Pont kerülhet Bálint Antónia és Hajdúék ügyének végére

A Blikk információi szerint elkészült az a szakértői vélemény, amely azt bizonyítja, hogy két héttel ezelőtt, éjjel Bálint Antónia hívta Hajdú Péteréket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Blikk úgy tudja, hogy elkészült az a szakértői vélemény, amelyet Sarka Kata kért egy hangfelvételről. Az eredmény szerint szinte biztos, hogy Bálint Antónia hívta Hajdú Péteréket két héttel ezelőtt, éjjel. “Azért kértem fel egy igazságügyi hangszakértőt, hogy egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntsek a pohárba. Azon az éjszakán engem hívogattak, most mégis én vagyok az, aki igyekszem kideríteni az igazságot. A szakértői vélemény kimondja, hogy nagy bizonyossággal a felvételen Bálint Antónia hangja hallható”mondta Sarka Kata.

A lap Bálint Antóniát is megkérdezte az üggyel kapcsolatban: “Nem hívtam őket telefonon, erről a részletes híváslistám is megvan. Aki a nevemben telefonált, lapít, de nem úszhatja meg büntetlenül. Viszont a független magyar bíróság által kirendelt igazságügyi szakértő készít majd szakvéleményt, abból fog kiderülni az igazság. Ügyvédem már elindította a folyamatot, számomra ott zárul majd le ez az ügy”mondta Bálint Antónia.

Pont kerülhet Bálint Antónia és Hajdúék ügyének végére

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon