Sztárok

A fia mentette meg Takáts Tamást

Takáts Máté mentette meg egy szorult helyzetben az apját, Takáts Tamást és a Karthago zenekart augusztus 20-án.

Takáts Máté az apja helyére lépett, hogy ne kelljen lemondani a koncertet. “Nem sokkal augusztus 20. előtt derült ki, hogy Tamás a Takáts Tamás Blues Banddel még februárban lekötött egy bulit erre a napra, csak elfelejtett szólni. Nekik is, nekünk is aláírt szerződésünk volt, ennek ellenére úgy döntöttem: lemondjuk a Karthago-fellépést Túristvándin. A szervezők azonban ragaszkodtak hozzánk, s ekkor eszünkbe jutott a kis Takáts!” – mesélte a Blikknek Szigeti Ferenc zenekarvezető, aki meg volt elégedve a fiúval: “Le a kalappal Máté előtt, mert nagyon felkészült, és nagyon profin nyomta le a bulit.”

A fia mentette meg Takáts Tamást

“Nekem megtiszteltetés, hogy ilyen legendák mellett énekelhettem egy legenda helyett” – árulta el a Rising Star egykori szereplője, aki bevallotta: ismeri ugyan a Karthago munkásságát, de nem volt ott sok koncerten: “Így is úgy mozgok, mint édesapám, nem szeretnék még több mozdulatot átvenni tőle.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top