nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nyilvánosan vallott szerelmet férjének Hosszú Katinka

Nyilvánosan vallott szerelmet férjének Hosszú Katinka

Hosszú Katinka és férje, Shane Máltán nyaralnak, és majd kicsattannak a boldogságtól. Szegeden eközben már utcát is neveztek el az úszónőről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hosszú Katinka közösségi oldalán vallott szerelmet férjének, Shane-nek, akivel második házassági évfordulójukat ünneplik Máltán. Az utazást Katinka férje szervezte, így lepte meg a boldog úszónőt. A jól megérdemelt pihenés láthatóan aktívan telik, de a pártól nem is várhattunk mást.

Jobban nem is ünnepelhetnénk az évfordulónkat! “Köszönöm Shane, hogy vagy nekem és a meglepetés utat, de én mindig jól …

Posted by Katinka Hosszu on 2015. augusztus 22.

Miközben Hosszú Katinkáék kikapcsolódnak, az úszónő közösségi oldalán kiderült, hogy Szegeden már utcát is neveztek el a hírességről. Ez ugyan még nem a hivatalos verzió, csupán egy rajongó kinyilatkozása lehet, de azt senki nem vitathatja, hogy igencsak megérdemelné Katinka – és persze vele együtt a legsikeresebb élsportolóink –, hogy utcát nevezzenek el róluk.

Nyilvánosan vallott szerelmet Hosszú Katinka

Olvass még többet Hosszú Katinkáról!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon