Sztárok

Nyilvánosan vallott szerelmet férjének Hosszú Katinka

Hosszú Katinka és férje, Shane Máltán nyaralnak, és majd kicsattannak a boldogságtól. Szegeden eközben már utcát is neveztek el az úszónőről.

Hosszú Katinka közösségi oldalán vallott szerelmet férjének, Shane-nek, akivel második házassági évfordulójukat ünneplik Máltán. Az utazást Katinka férje szervezte, így lepte meg a boldog úszónőt. A jól megérdemelt pihenés láthatóan aktívan telik, de a pártól nem is várhattunk mást.

Jobban nem is ünnepelhetnénk az évfordulónkat! “Köszönöm Shane, hogy vagy nekem és a meglepetés utat, de én mindig jól …

Posted by Katinka Hosszu on 2015. augusztus 22.

Miközben Hosszú Katinkáék kikapcsolódnak, az úszónő közösségi oldalán kiderült, hogy Szegeden már utcát is neveztek el a hírességről. Ez ugyan még nem a hivatalos verzió, csupán egy rajongó kinyilatkozása lehet, de azt senki nem vitathatja, hogy igencsak megérdemelné Katinka – és persze vele együtt a legsikeresebb élsportolóink –, hogy utcát nevezzenek el róluk.

Nyilvánosan vallott szerelmet Hosszú Katinka

Olvass még többet Hosszú Katinkáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top