Sztárok

Sebestyén Balázsék lebuktatták Bálint Antóniát?

Sebestyén Balázs a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: igaz-e, hogy Bálint Antónia zaklatta telefonon Hajdú Pétert és feleségét – írja a Bors.

Hetek óta tartja lázban a közvéleményt, hogy végül is Bálint Antónia telefonált-e egy zűrös éjszakán Sarka Katáékhoz vagy valaki más. Kata és férje egy baráti társasággal otthon szórakozott, és az Antónia-hangú nő orális kényeztetést ajánlott fel a Frizbi atyjának – írja a Bors.

A Class FM Morning Show-jának házigazdái ezután szembesítették a két felet. Kata azt állította, Toncsi telefonált, Bálint Antónia pedig természetesen azt, hogy nem. Sebestyén Balázsék ezért úgy döntöttek, elemzik a hangfelvételt hangfelismerő szoftver segítségével. A héten hozták nyilvánosságra az eredményt.

A szoftver szerint megegyezik Toncsi és a telefonáló hangja. A hangfelvételt nem igazságügyi szakértő analizálta, hanem a rádió hangmérnöke egy program segítségével. Így bírósági eljárásban sem használható fel.

“Nem derülhet ki, hogy én vagyok, mert nem is hívtam őket. Nem és nem. Nem foglalkozom se Sarka Katával, se Hajdú Péterrel, majd a bíróság kideríti az igazat” – mondta a Borsnak Bálint Antónia.

Sarka Kata is reagált a lapnak a fejleményekre: “Egyáltalán nem lepődtem meg az eredményen, számomra eddig sem volt kérdés, hogy ki hívott” – mondta.

További cikkek a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top