Sztárok

Jennifer Lawrence mindenkit kiütött

Ismét listázott a Forbes magazin. Jennifer Lawrence vezeti a legjobban kereső női filmsztárok listáját, de Jennifer Aniston is benne van a top5-ben.

Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala című filmsorozat sztárja keresett a legjobban a színésznők közül az elmúlt évben – derült ki a Forbes magazin listájából, amely szerint a hollywoodi színésznők még mindig jóval kevesebbet keresnek férfi kollégáiknál.

Jennifer Lawrence mindenkit kiütött

Forbes-lista: behozhatatlan férfi színészek

A 25 éves Jennifer Lawrence, aki 2013-ban Oscar-díjat nyert a Napos oldal című moziban nyújtott alakításáért, mintegy 52 millió dollárra tett szert filmes szerepeivel és a francia Dior cég arcaként 2014 júniusa és 2015 júniusa között. A 25 éves színésznő azonban még így is jócskán elmaradt a legjobban kereső férfi filmsztárok listáját uraló Robert Downey Jr.-tól, aki a magazin becslései szerint 80 millió dollárt tett zsebre az elmúlt évben.

A Forbes szerint a női filmsztárok listáján mindössze négyen, míg a férfiakén 21-en kerestek többet 20 millió dollárnál az elmúlt 12 hónapban.

Melissa McCarthy is a dobogón

A színésznők rangsorában Lawrence után Scarlett Johansson következik 35,5 millió dollárral, míg a dobogó harmadik helyét a Mike és Molly című televíziós sorozat sztárja, Melissa McCarthy szerezte meg 23 millió dolláros bevételével.

Jennifer Lawrence mindenkit kiütött

A legjobb ötös mezőnybe került továbbá az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című mozi kínai sztárja, Bingbing Fan (21 millió dollár), valamint a titokban férjhez ment Jennifer Aniston (16,5 millió dollár), aki kozmetikai termékek és palackozott víz reklámozásával egészíti ki filmes keresetét.

Jennifer Lawrence mindenkit kiütött

Sandra Bullock lemaradt

A tavalyi első helyezett, a világ legszebb nőjének választott Sandra Bullock, viszonylag csendes 12 hónapot tudhat maga mögött, ami a keresetén is meglátszik: az aranyérmet hozó 51 millió dollár helyett most mindössze 8 millió dollárra tett szert.

Jennifer Lawrence mindenkit kiütött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top