Sztárok

5 igazán stílusos 50 feletti híresség

Meryl Streep – A STÍLUS

66 éves, de megjelenésével, munkáival, személyiségével lepipálja Hollywood megannyi harmincas színésznőjét.

5 igazán stílusos 50 feletti híresség

Brad Pitt – A sármos

Ha közhelyesek akarunk lenni, akkor azt mondanák: Brad Pitt olyan, mint a jó bor, az idővel egyre csak jobb lesz.Túl az ötvenen Brad Pitt titka abban rejlik, hogy már nem akar senkinek sem megfelelni. Sármos, stílusos, és szuperapuka, akit mindez együtt igencsak vonzóvá tesz.

5 igazán stílusos 50 feletti híresség

Udvaros Dorottya – A kifinomult

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő idén augusztusban töltötte be a hatvanegyet. Utánozhatatlan stílusával örökre beírta magát a színházrajongók szívébe. A színésznő nem híve a plasztikáknak, de azt nem tagadja, hogy neki is megvan a titka, aminek köszönhetően megőrizte fiatalságát. “Azt hiszem az a titok, hogy jóban kell lenni magunkkal, belülről kell elkezdeni építeni az egyensúlyt, és természetesen nagyon fontos az egészséges életmód. Ha pedig mindezzel megvagyunk, akkor jöhet a külső segítség…” – nyilatkozta a színésznő, aki a SolenneMed Esztétikai Központhoz fordult, ahol műtét nélkül végeznek face-liftinget, az úgynevezett Ultherapy eljárással.

5 igazán stílusos 50 feletti híresség

Courtney Cox – A fiatalos

Idén júniusban lett 51 éves a Jóbarátok Monicája. Hogy ez látszik-e rajta? Egyáltalán nem. A színésznő legalább annyira fiatalos és stílusos farmerban, mint estélyiben vagy szexi koktélruhában.

5 igazán stílusos 50 feletti híresség

Csepregi Éva – A vagány

Csepregi Évának sikerült az, ami pályatársának, Madonnának nem annyira. Vagány és fiatalos maradt, mindezt úgy, hogy nem akar 25 évesnek tűnik. A 61 éves énekesnő nem híve a plasztikázásnak, helyette egy ultrahangos terápiát választott. A kezelés során beindul a kollagéntermelő folyamat, a teljes hatás eléréséhez 4-5 hónap szükséges, de genetikától függően akár 10-15 évet is fiatalodhat az ember. Neki bevált.

5 igazán stílusos 50 feletti híresség

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top